Středisko křesťanské pomoci v Litoměřicích

Středisko křesťanské pomoci v Litoměřicích je součástí Diakonie Českobratrské církve evangelické. Vzniklo jako nestátní nezisková organizace v roce 1992 s cílem pomáhat lidem z okraje společnosti. Původní azylové centrum se postupně proměňovalo podle potřeb klientů, až vyrostlo do nabídky služeb, jejichž smyslem je podpora sociálně slabých a lidí se zdravotním postižením.

Zjistěte více o našich službách a zařízeních nebo o tom, jak nás můžete podpořit.

Na těchto stránkách můžete:

Podívejte se také, co se u nás uskutečnilo a co se chystá!

Byli byste rádi informování pravidelně? Přihlašte se k odběru ZPRAVODAJE.

Pro více informací nás můžete kontaktovat.