Restaurace Klobouk Diakonie

Restaurace Klobouk je provozována jako chráněné pracoviště, kde spolu s profesionály pracují lidé se zdravotním znevýhodněním. Součástí restaurace je i sociální služba Sociálně terapeutické dílny, která přímo v provozu zajišťuje pracovně tréninkový program.

Hlavním cílem restaurace Klobouk je umožnit lidem se zdravotním postižením získat pracovní zkušenosti na jednotlivých pracovních pozicích a tím se plnohodnotně zapojit do společnosti.

Co můžeme našim zákazníků nabídnout?

• Každý pracovní den od 11:00 do 15:00 hodin nabízíme denní menu, které si naši zákazníci mohou vychutnat v příjemném a klidném prostředí nekuřácké restaurace, nebo si jídlo za zvýhodněnou cenu odnést v jídlonosičích
  • V letních měsících pravidelně rozšiřujeme prostory o zahrádku a terasu
  • Přístup do restaurace je bezbariérový a interiér je přizpůsobený i pro zákazníky s malými dětmi. V březnu v roce 2010 získala Restaurace Klobouk Diakonie ČCE ocenění Společnost přátelská rodině na krajské úrovni
  • V celém objektu je možnost wifi připojení k internetu

Co si u nás můžete dále objednat?

• Připravíme pro vás pohoštění k nejrůznějším akcím: rodinné oslavy, firemní večírky, školení, svatební hostiny a jiné..
  • Objednávat můžete cokoliv od vícechodového menu či slavnostní večeře až po pohoštění ve formě rautu
  • Ke všem akcím lze využít prostory naší restaurace nebo zvolit možnost dovozu na sjednané místo
  • Rádi zajistíme i výzdobu a kvalitní obsluhu

Provoz restaurace Klobouk je hrazen také z darů - PODPOŘTE NÁS I VY!

Pro další informace a rezervace nás kontaktujte