Multifunkční prostor Oka-mžik

Oka.mžik je sál s bezbariérovým nájezdem v těsném sousedství čajovny Hóra.

Pořádáme:

• koncerty
  • výstavy
  • besedy
  • přednášky
  • autorská čtení
  • cestopisná vyprávění
  • a mnoho dalšího...

Podívejte se na Aktuální program

Při všech akcích můžete využít nabídku přilehlé čajovny Hóra.

Mimo to je také možné si Oka.mžik pronajmout a uspořádat zde vlastní akci – jak pro veřejnost, tak soukromého rázu. Stáhněte si aktuální ceník.

K soukromým akcím, vernisážím či při jiných příležitostech můžeme zajistit raut z chráněného pracoviště
restaurace Klobouk Diakonie v Terezíně, čímž také podpoříte pracovně tréninkový program pro lidi se zdravotním a mentálním postižením.

Vždy zajistíme profesionální zázemí.

Vybavení sálu:

• konferenční – stoly, stolky, židle...
  • zvukové – 8-vstupý mixpult Souncraft, zesilovač, 2x repro 300W, 3x mikrofony Shure + stojany, multipárový kabel, ostatní kabeláž (vlastní zvukař)
  • pro výstavy – obrazové rámy 100x70cm (25 ks), stojany na obrazy (12 ks), závěsný systém
  • pro promítání – dataprojektor, promítací plátno, notebook, zatemňovací žaluzie
  • ostatní – flipchart, CD přehráva, větrák, rychlovarná konvice, varna na horkou vodu, drobné nádobí atd.

Provoz sálu Okamžik je hrazen také z darů - PODPOŘTE NÁS I VY!