Chráněné dílny

Zde naleznete ukázky výrobků zhotovené lidmi se zdravotním postižením v chráněných dílnách.

Keramické výrobky vznikly v dílně v Litoměřicích, textilní výrobky a dekorace ze sušených květin jsou z Terezína.

Keramické výrobky můžete zakoupit v Obchůdku Diakonie ČCE v Rooseveltově 9 v Litoměřicích a výrobky z textilu a aranžované dekorace v tvořivé dílně v Komenského 224 v Terezíně.

Objednávat můžete také vyplněním formuláře nebo nás kontaktujte pro jiný způsob nákupu.

Prohlédněte si náš nový katalogu výrobků (dokument Adobe PDF)katalog výrobků.

Upozornění pro zákazníky!!!
Výrobky uvedené v katalogu nemusí být vždy na skladě. Výroba trvá zhruba 2 – 3 týdny v závislosti na náročnosti výrobků a také vzhledem k aktuálním zakázkám.

Provoz Cháněných dílen je hrazen také z darů - PODPOŘTE NÁS I VY!